Product was successfully added to your shopping cart.

Returnering

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.guldsmedoestergaard.dk - også på udsalgsvarer.
Fortrydelsesretten bortfalder hvis du ønsker gravering på varen, da det er en speciel fremstillet vare.

Fortrydelsesretten løber fra den dag:
1. Hvor du har modtaget din vare. 
2. Du har modtaget den sidste vare, når det drejer sig om en bestilling af flere varer, som er bestilt i én ordre og leveres enkeltvis.
 
Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug og tage mærkerne af.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail, tlf. eller personlig henvendelse i butikken. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse eller HER - RETURSEDDEL
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.
Når du fortryder dit køb, tilbagebetales beløbet til dig indenfor 14 dage efter du har gjort opmærksom på, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten. Dette gøres ved en overførsel til det kort der er brugt ved bestilling eller til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumantion for at have returneret den.
 
Pakken sendes til:
 
Guldsmed Østergaard
Nørregade 14
7800 Skive
Mærk pakken ”RETURVARE
 
Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Pakken skal sendes direkte til Guldsmed Østergaard. Pakker sendt til diverse udleveringssteder bliver ikke afhentet.
Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. De afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen til vi har modtaget den, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.