Product was successfully added to your shopping cart.

Spørgsmål/FAQ

Spørgsmål omkring ordre

1. Kan jeg ændre min ordre? Vi ekspederer din ordre så snart vi har modtaget den for at sikre hurtig levering. Når din ordre er blevet godkendt, er det derfor ikke muligt at ændre i den. Ønsker du at tilføje flere varer, bedes du lave en ny ordre.

2. Kan jeg annullere min ordre? Er varen ikke afsendt endnu, kan vi som udgangspunkt god annullere din ordre. Dog ikke hvis produktet er graveret. Kontakt os for at høre nærmere.

3. Hvordan returnerer jeg en vare? Du kontakter os først og oplyser at du vil benytte dig af din 14 dages fortrydelsesret og sender derefter varen retur til os. Når du returnerer varen, er det vigtigt, at du gemmer en kvittering med tracking nummer på pakken, da det dokumenterer, at du har sendt varen retur til os.

Spørgsmål omkring bytte og returnering

1. Hvordan returnerer jeg min pakke? Når du handler hos www.guldsmedoestergaard.dk, har du altid 14 dages fortrydelsesret. Dog ikke på specialfremstillede og graverede produkter. Vedlæg fakturaen sammen med varen og send den retur til os eller kom forbi butikken. Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale for returfragten.

2. Kan jeg bytte mine varer? Ja du kan bytte dine varer 30 dage fra den dato, der står på byttemærket. Du kan bytte varerne hos os eller hos vores 300 samarbejdsbutikker. Se hele listen her

3. Kan jeg bytte udsalgsvarer? Når du handler online, har du 14 dages fortrydelsesret – også på udsalgsvarer. Dvs. at du kan bytte eller få pengene retur hos Guldsmed Østergaard. Udsalgsvarerne kan ikke byttes eller returneres hos vores 300 samarbejdsbutikker i Danmark.